Joan Piqué

Després de la seva experiència a l'Hotel Duran de Figueres, al Restaurant el Mirador de les Caves a Sant Sadurní d'Anoia, al Restaurant Florián de Barcelona, al Restaurant Zacalaín de Madrid i a Les Trois Marchés a Versalles, establiment dotat amb dues estrelles Michelin i llavors pilotat pel xef Gerard Vié, va obtenir una Estrella Michelin en el Restaurant Joan Piqué de Castell d'Aro.

Joan Piqué Amb l'experiència com a Xef Executiu en el Rúccola al World Trade Center de Barcelona, torna als seus orígens com a Xef del Relais & Chateaux   Mas de Torrent.
Ara, en Joan Piqué i el seu equip us ofereixen un acurat servei integral de càtering a Girona.


30 anys de servei

En Joan i la Cristina utilitzen l'experiència de més de 30 anys en el món de la restauració, per posar a la vostra disposició un acurat servei de càtering per a l'organització d'actes i celebracions per aquests dies tan especials, on serà necessari tenir preparat tots els petits i grans detalls.

Tanmateix ofereixen un eficaç servei de càtering per empreses i col.lectivitats, amb productes de proximitat, frescos i de primera qualitat, on cada esdeveniment de la seva empresa pugui ser un èxit.

Ens trobaràs

Santa Eugenia 38
17005 Girona
972485584 - 609311182

El càtering

Li oferim un acurat servei de càtering integral per a l'organització de tota mena d'actes, festes i celebracions.